By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

mandag den 20. april 2015

Rotorua

D 20 i dag vågnede jeg op i landsbyen. Fik morgenmad kl. 8 og derefter gik turen tilbage til Rotorua hvor vi mødes med de andre fra kiwi bussen som have sovet på et hosel i byen.  
Vi kørte kun i 5 minutter før vi kom til en park. Vi have nu muligheden for at blive i bussen og køre hen for at gå en tur i skoven eller hoppe på en guide tur, se nogle Geisler og lære mere om Mario kulturen. 
Jeg valgte at betale for at komme på en guidet tur, det var virkelig det hele vær. 
En pige skole hvor de lavede tøj 



Dette er fra en drenge skole hvor de lære at lave ting ud af træ. 


Derefter gik vi ud for at se Geisler så fedt med, så mange forskellige. 


I sin tid boede Maorierne her og disse blev brugt til at lave mad over. Guiden kogte os et æg i dette vand i kan se nedenfor. 


Vi kom til en større ind som virkelig går i udbrud/ sprøjter med vand. Det gør den i 25 min af gangen og vandet er op til 40 meter. 






Kiwi gruppen der deltog. 



Derefter en lille pause hvor vi fik ægget som guiden kogte til os 


Her går gesilerne i udbryd 


Sidste ting vi blev vist var kiwi huset hvor de har en han og en hun kiwi. Det findes kun i new Zealand og er truet. De har svært ved at overleve fordi der er så mange dyr der vil dræbe dem. Kiwi er en fugl men kan ikke flyve. De sover om dagen og spiser om natten en kiwi sover mellem 18-20 timer om dagen. 



Efter rundvisningen inden vi skulle tilbage til bussen gik jeg en tur ind i deres kirke meget specielt. 


Dette er et skib de sejlede ud og fiskede med 



Souvenirers 



Derefter kørte vi videre mod Taupo men gjorde et stop inden vi kom for at se et vandfald. Dejligt lige at komme ud og strække benene og lytte til vandet komme susende. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar