By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

tirsdag den 23. juni 2015

Maling med Brock, to tvilling og Au pair

D 23/6  I dag stod vi op kl. 8:45 fik morgenmad og ud at løbe. Formiddagen blev brugt på afslapning og toilet træning, på Brock's lille toilet.


Efter middagsluren kørte vi hen for at mødes med Emma, den anden Au pair som passer et tvillingen par som Brock tidligere gik i dagpleje med. Vi var blevet inviteret over for at male. 

Vi var ved Emma kl. 14:30 

 
Brock var rigtig god og fandt hurtigt ud af hvordan man skulle gøre. Malingen er børnevenlig og der sker derfor ikke noget, hvis de skulle putte det i munden, og det er nemt at få af igen, super nemt og hyggeligt. 

De to piger og Brock legede rundt i haven i mens vi kunne side og snakke lidt. Dejligt at have en anden at kunne snakke med og komme ud af huset og den lidt dårlig stemning der nogen gang kan være fra Chrystal. 

Brock var noget optaget af den store stole Emma og jeg sad på og snakked. 

 
Vi gik inden or hvor de sad og så film inden tvillingernes mor kom hjem. 



Da tvillingernes mor kom hjem kunne hun fortælle at hun have fået en mail fra Chrystal om at hendes afskedsfest, som skulle været holde næste weekend var aflyst fordi Matt ikke ville have at Brock flyttede ud til Gumbalayna. Fordi han mener det er for farligt, og han ikke synes om at han ikke kan se Brock i 3-4 måneder når det bliver regnsæson fordi den vand krydsning vi køre over bliver oversvømmet. 

 Chrystal skrev hun ikke vidste hvad der skulle ske, men at han ikke kunne forhindrer hende i at flytte derud.

Lidt specielt at høre hende fortælle om det, da Chrystal ikke havde fortalt mig noget. Jeg kørte hjem kl. 17. Meget nervøs for hvad der nu skulle ske og om vi overhovedet kom ud til Gumbalayna eller hvad der skulle ske.  
 
Hjemme kunne Chrystal så fortælle at Matt ville gøre alt for at stoppe hende. Senere på aften ringede Matts far for at tilbyde hende at hun kunne bo ved dem og få et arbejde hvor hun ikke skulle arbejde så meget så hun kunne bruge tid med Brock, og bo der hvor de bor i Victoria. Så de kunne hjælpe hinanden. 

Chrystal er meget sur over at Matt sende hende ud på arbejdes markedet og ikke lod hende blive hjemme og passe Brock i længere tid. Hun behøver ikke at arbejde så meget ude i Gumbalayna så der er mere tid til at hun kan passe Brock så det argument bruger hun mod Matt som forklaring på at tag derud.  

Senere snakkede Chrystal og Matt også i telefon hvor de skændes helt vildt Chrystals var virkelig sur på ham, skreg helt vildt ind i telefonen. Hun mente han manipuleret med alle. 

Ubehageligt at høre på, det synes Brock også så han græd.  




Ingen kommentarer:

Send en kommentar