By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

tirsdag den 30. juni 2015

Wildlife park med Brock

D 30/ 6 I dag stod Brock og jeg op og fik morgenmad og gik på frugt jagt i haven.



Jeg fik ringet til tax kontoret og fik mit tax nummer så jeg er klar til at betale skat jaaa eller noget. Brock sov til kl. 9:45 denne morgen. 

Vi kørte til Territory Wildlife park. Lige ved siden af Berry springs. Vi ankom til parken kl. 13. 


 


Chrystal betalte for vores billetter så det var rigtigt dejligt at vi kunne tag ud og se noget uden jeg skulle bruge penge på det. Inde i parken kunne man tag en bus hen til de forskellige dyr. Parken have et program med forskellige sjov. Vi tog bussen en til fugle parken. For at se et show med fugle. 



Brock var helt vildt nem. Og helt vild med fugle showet, han skabte en del opmærksomhed med sine charme. 





Kæmpe, kæmpe, fugle 



Denne fugl spiser nogen af de større æg fra fugle og den måde de åbner æggene på er ved at kaste en sten ned mod ægget for at få den til at knække. Det er ikke noget nogen har lært den. Den har lært sig selv det da den lever i fangeskab har den ikke kunne kigge efter andre af dens race. 



Disse fugle ser jeg tit løbe omkring i Humpty doo. Lidt specielt for når sees snakker/skriger de, så det lyder som om det er et lillebarn der skriger. Lidt uhyggeligt. 



Efter showet gik vi tilbage hvor vi kom fra og hen for at se kinguro parken. Brock var begyndt at blive rigtigt træt, han havde heller ikke sovet til middag, fordi han vågnede så sent, og vi skulle nå hen i parken inden de lukkede. 



Vi gik videre til den næste park billabong 



Brock faldt i søvn på vejen 



Jeg var noget specielt for mig at se wetlands walk. Jeg så nemlig krokodiller og rokker. 





Her er en større krokodille



Kan i se der er en rokke nede i vandet lige under mig. Uha jeg er tæt på den. 



Mens jeg er noget begejstret ligger Brock og sover tungt. 



Vi forsatte mod dingo parken men jeg så desværre ikke nogen dingoer, men til gengæld vågnede Brock op. 



Tilbage til indgangen for at køre hjem 


 
16:30 kørte vi fra parken og hjem igen en dejlig dag, overstået sammen med Brock.  



mandag den 29. juni 2015

Udflugt med Matt og Brock til Litchfield Park

D 29/6 Morgenløb tur. 


Morgenmad


Legede lidt med nogen solbriller som jeg fandt i en park, vi var i den anden dag.


Matt kom på besøg og spurgte om jeg ikke ville med ham og Brock på udflugt. Dette er manton Dam Recreation arrea. 



Buley rockhole - lower pools (Litchfield park) 










Dette er fra Wangi falls (Litchfield park) 


Vi var tilbage kl 17:50 aftensmad bestod af pasta kødsovs. 


søndag den 28. juni 2015

Anden arbejdes dag og aften køre tur

D28/6
Vågnede lidt sendt her til morgen var lidt træt efter i går og alle de nye indtryk fra arbejde. 

Spiste  morgenmad, fik gjort mig klar,  Chrystal var self ikke kommet hjem som hun havde lovet, godt Matt var der til at hjælpe mig, så jeg kunne komme på arbejde kl. 11. 

Arbejdes dagen gik lidt bedre idag, men lidt svært, med alt det jeg skal huske. Nogen af de lokale der kommer i pubben er godt nok svære at forstå. 

En halv time før jeg have fri kom Matt ind i pubben, efter jeg fik fri gik jeg hen og satte mig ved ham da jeg troede han kom for at køre mig hjem, vi fik en øl sammen. Det var faktisk rigtigt hyggelig. Kl. 18:05 ringede min telefon det var Chrystal som ville sige hun var på vej. Jeg sagde jeg ikke behøvede at blive hentet fordi jeg kunne få et lift med Matt hvilket han havde tilbudt mig. Men det var ikke okay fordi vi skulle hente hendes bil. 

Så jeg måtte pænt sige tak for øl, uden at kunne drikke den færdig og hoppe ud i bilen da hun ringede anden gang og sagde hun var der. 

Hun spurgte om Matt var ved pubben. Matt have bed mig om ikke at fortælle at han var ved pubben så jeg vist ikke helt hvad jeg skulle svare det blev hun sur over og sagde hun kunne se han bil.  
Vi kørte af sted og kom til det stedet hvor hendes bil stod. Det var mørkt da vi kom frem. Bilen holde på en pub hvor vi fik aftensmad. Inden vi kørte hjem. 

Billed af en gammel bil der stod ved pubben. 


Min aftensmad 


Mens Chrystal betalte mad og var på toilettet og fik tanket bilen, kiggede jeg efter Brock inden vi skulle køre. Vi kørte kl 20:15 fra pubben. Kl. 20:30 ramte Chrystal en kinguro med hendes bil. Lidt ubehageligt, godt jeg kørte bagefter. Det var svært for jeg skulle holde tempo for at kunne følge med hende og ville ikke blive væk fra hende. 


 
Var var først hjemme kl. 21:19 jeg var virkelig træt efter en lang arbejdes dag. 

lørdag den 27. juni 2015

Første arbejdes dag i puben

D27/6  I dag vågnede jeg og kunne se på Facebook at Chrystal var kørt tør for benzin og havde skrevet på Facebook at hvis der var en der ville komme og hente hende vil hun give 250 doller. Mærkeligt at hun ikke havde ringet til mig og fået mig til at hente hende, jeg ville da heller ind gerne hente hende for de penge det er næsten den løn jeg får for at arbejde for hende i en helt uge. Jeg skrev til hende at jeg gerne ville hente hende og hun bare skulle have skrevet. Men hun have åbenbart fået et lift hjem. Meget mærkeligt! 
 
Jeg løb en tur og gjorde klar til første arbejdesdag. Chrystal havede lovet at jeg kunne låne bilen til og fra arbejde og ellers skulle hun nok køre mig. Men self kunne jeg ikke låne bilen fordi hun selv skulle bruge den.  

Jeg blev kørt på arbejde. Kl. 11 Hold nu op der er meget nyt man skal lære og hvor er det svært den eneste drik jeg kender er corona ellers kender jeg ikke en eneste! 

Men folk er vildt søde så det var dejligt. 
Pause kl. 15  færdig på arbejde kl. 18. Chrystal var self kørt ud til gumbalayna igen i stedet for at pakke men godt Matt kom og hentede mig! Inden vi kørte hjem kørte vi lige forbi en drive ind med alkohol bytik. Lidt specielt har aldrig set sådan noget før. 


 
Vi kørte hjem så Matt kunne få et bad og derefter tog vi ud og spise på en kinesisk restaurant. Lidt specielt damen snakkede og spurgte mig til Brock som om han var min søn. 
 
Vi var tilbage og jeg gik i seng kl. 21:30. Matt sov i huset med Brock.  

fredag den 26. juni 2015

Wather front med Brock og Emaliy

D 26/6 Se lige hvem der kom ind til mig her til morgen er han da ikke bare dejlig! 


 
Morgen stod på morgenmad og løbe tur. Kl. 11:25 kørte vi ind til byen for at mødes med Chrystal gamle barne pige (en pige der have været barnepige for hende en weekend) 

Men inden kørte vi lige forbi Chrystals arbejde for at hente noget mad hun have købt til os vi skulle have med. 
  
Vi mødes med Emliy ved Water font. Rigtigt sød pige der var også en anden Au pair men hun gik efter lidt tid, de have nemlig været der noget tid før vi kom. 

Jeg puttede Brock i hans svømme tøj og så gik vi ned til en lille strand som er menneske skabt. Alle strandene der er her oppe er fyld med krokodille og hajer, lidt en skam man ikke kan svømme der, det er ellers vildt flot og vandet er virkelig klart. 






Kl 14:40 var vi ved bilen. Jeg satte Brock ind i bilen og pakkede stolen sammen Brock faldt i søvn med det samme han var virkelig træt efter at have leget rundt i vandet og på græsset. Virkelig god dag og dejligt at komme ud. 



Hjemme slappede vi af inden Chrystal kom, men da Chrystal kom hjem skulle jeg rigtigt have fri men jeg fik til opgave at kigge efter Brock mens hun gjorde sig klar til at hun helt uventet skulle ud til Gumbalayna. "Med nogen af hendes ting" det var tydligt det ikke var for at flytte men bare fordi hun skulle ud til hendes kæreste. Hun ville ikke have min hjælp til at løfte nogen ting hen til bilen. Det eneste hun tog med sig var alt Brocks legetøj og en stol. 

Jeg fik ellers til opgave at kigge efter Brock indtil Matt kom og så kørte hun af sted. Brock var meget ked af det da hun tog af sted og græd helt vildt. Måske han også var træt efter den lange dag i Wather font. 

Jeg puttede ham i nattøj og lagde mig ind i sengen med ham for at få ham til at falde i søvn. Efter at have ligget der i noget tid uden held stod vi op igen. Jeg fik spist min aftensmad færdig og Matt kom omkring kl. 20. 

Matt  have ikke spist aftensmad så han spurgte om jeg ikke ville med ind til byen og have noget. Da sagde jeg ja til. Vi kørte ind til Wather font hvor Matt fik noget at spise jeg fik en smoothies som jeg delte med Brock han var helt vildt med den. 





torsdag den 25. juni 2015

Møde med bank og mindil Beach

D 25/6 Brock vågnede kl. 8, vi løbe en tur. Afslapning og legede rundt i haven, middagslur kl. 11 vågnede kl. 11:52 

Mens Brock sov ringede jeg for at få mit tax nummer men jeg skulle ringe tilbage til dem i næste uge. 

Da Brock vågnede fik han lidt at spise og så kørte vi ellers ind mod Parmeston for at lukke mit gamle kort som skulle være sendt til hoslet i Brisben, jeg havde ringet til dem, den første uge jeg var i Darwin for at få dem til at sende det her op men der kom aldrig et kort. Så jeg fik bestilt en nyt kort som ville komme inden for 4 arbejdesdage.  

Jeg fik også mit bank nummer som jeg kan give til Chrystal og det nye arbejde så de kan overføre penge til mig wee! 




Jaaa jeg er så god til at få styr på tingene. Australien bank kort på vej. Tjek ✅
Ringede til tax kontoret (skatte nummer) ✅  



Efter at have fået styr på tingene kørte vi ind til Chrystals arbejde for at mødes og sammen køre ind til Mindil Beach. 





Aftensmad 








Vi var hjemme kl. 20:20 Chrystal lavede en jucie som jeg drak lidt af inden jeg gik i seng. Ikke helt så god som de jucie far laver der hjemme :) så tankerne gå lige hjem til ham og hans fantastiske juice.