By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

lørdag den 16. maj 2015

Volkan tur

16 Maj Vulkan tur 
Vi blev samlet op kl. 3:15 chaufføren stod og ventede på os da vi kom ud til receptionen. Vi kørte i bil, i en time vi havde mulighed for at sove lidt i bilen, men der var virkelig koldt. jeg blev ved med at spøger chaufføren om han ikke kunne slukke for Air Kondition. Han sagde han havde slukket den men det virkede ikke sådan. Da vi kom ud af bilen var der virkelig koldt og det gav mere mening for mig hvorfor der var så koldt. En guide stod og ventede på os, han skulle være vores guide op til vulkanerne. 


Hans engelsk var ikke det bedste så det var lidt svært at spørge ham ind til noget. Han have været ansat som
Guide i 5 måneder og kunne ikke snakke engelsk før han startede med at arbejde. Så alligevel flot af ham, det engelsk han kunne. 

Der var helt mørkt så det var svært at se hvor man satte sine fødder. Det første stykke var nemt, det var nemlig bare sand det næste blev svære da der var sten man skulle passe på for ikke at vrikke om. Det var vildt flot at kigge op og kunne se alle de lygter der lyste. Forskellige steder på bjerget. 



Vi stoppede ved et sted, fordi at han skulle stille hans lille offer gave og bede. Efter det satte han en blomst bag øret. 
Jeg syndes det var interessant at observere og spændende han/det gav os et lille indblik i deres hverdag. 



Vi forsatte og det blev nu rigtigt svært og hårdt. Meget stejlt og masser af sten så man skulle passe på at falde og det var svært at se noget, dels fordi det var mørkt men også fordi vi bevægede os op igennem en sky. Han blev ved med at spørge om vi ville have en lille pause men vi sagde pænt nej tak. Dels fordi vi bare ville op men vi have det egentlig også fint. 

Da vi næsten var på stoppe var der et lille hus hvor man kunne købe noget ,vi valgte at stoppe for at få noget at drikke, mens vi sad der begyndte en mand bag ved os at synge happy birsdays song til hans kæreste og tændte et lys i en kage. Det gav virkelig en god stemning og glade mennesker omkring kiggede 

Udsigten af solopgangen fra toppen, ufatteligt smukt. 


På vej ned fra volkanende 

Satte mig ned for at tømme mine sko for sand. Da denne nysgerrie abe kom hen til mig 




Oppe på vulkanen var der en grotten, inden i grotten er der et tempel. Ses på billede. 

 Taxa chaufføren sov i bilen da vi kom ned. Han kærte os til et sted hvor vi kunne få brunch. Stedet have en smuk udsigt over volkanende vi have bestiget. 



 Her kan i se volkanende vi bestiget. 

Vi kærte tibage til hotelet hvor vi brugte resten af dagen på at slappe af ved poolen. 



Information
På vejen op til vulkanende løb der en kat overvej og han stoppede hårdt op for ikke at ramme den. 
En kat er meget hellige her så det giver virkelig ulykke hvis man køre en kat over. Så skal man tag den med hjem og bede for den. 

Bøn til Adam dag. de lokale beder og i dag er er bøn som går til deres biler.

De har en stor bøn hver 6 måned 

Alle familier har et tempel i deres hus og så er der et stort tempel for befolkningen. 

Man må ikke bede som kvinde hvis man har menstruation (så er man beskidt) 

(Hver 6 måned beder de i 3-5 dage) 
Mænd og damer beder sammen i en halv time til en time 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar