By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

søndag den 17. maj 2015

Elefant ridning

D, 17/5 Elefant ridning. Vi skulle samles op mellem
Kl. 8 og 8:30 ja her er de ikke så Præcise. 



Vi var klar kl. 8 og ventede på at manden fra receptionen skulle komme og banke på døren. Men eftersom han ikke kom besluttede vi os for at gå op i receptionen og vente kl. blev lidt over 8:30 og vi fik manden i receptionen til at ringe efter firmaet for at sikre os at de var på vej. Han kunne fortælle de have os på listen man at de lige ville ringe til chaufføren. 5 min efter ringede de tilbage og ville snakke med os. Jeg tog telefonen og fik at vide de ville sende en taxachauffør og han ville komme om ca 20 - 30 min så vi satte os hen igen efter en time kl. 9:10
Sad vi taxaen. 


Da Taxachaufføren kom
kunne fortælle at han lige var blevet ringet op af firmaet fordi han skulle hente os. Det vil sige de have glemt at hyre en taxa chauffør til os.  
Mens vi kørte hørte vi rigtigt indiske musik og højt humør fra chaufføren. 

Vi var ved elefant parken kl. 9:40. Parken var stor og i fint stand. Vi havde lidt tid til at gå rundt, inden vi skulle op og ride på elefanter. Vi mødte en mand der sad og fodret nogen fisk han viste os hvordan han gjorde så vi også kunne gøre det, lidt specielet den måde de suger sig fast på ens hænder. 



Vi forsatte og kom til et sted hvor man kunne få taget billeder og fodre elefanterne. Kl. 10:25 var det vores tur til at komme op på elefanten vi blev kaldt over en højtaler og gik til stedet man skulle hoppe på. Vi red rundt i en skov og til sidst ned i vandet som hende der styret elefanten kunne fortælle de elskede 



Kl. 11 var vores tur færdig vi fik derefter taget et billede sammen med elefanten vi red på og derefter fik vi lidt middagsmad (buffe lækkeret) kl. 12 startede et show med tre små elefanter. Efter det gik vi hen for at se den mindste elefant som kun var to år. Jeg fik lov at træne med den, få den til at stå op af hegnet og derefter give den en godbid. 










Derefter fandt vi tilbage til vores chauffør som kørte os tilbage til Ubut. Vi var i Ubut kl. 14 og lagde os derefter ned til poolen og fik lidt sol. Jeg lå og skrev mit CV som jeg skal bruge når jeg skal til Australien og arbejde. 

Vi gik ud for at se et danseshow, et danse show som
Startede kl. 19 og sluttede kl. 20:15 meget specielt og interessant at se. Vildt fed stemning der blev skabt når
Mændene sad og sang, mens to til fire damer dansede rundt. 



Vi fik først nogen at spise kl. 21:45 efter at have gået rundt længe for at finde det rigtigt sted. kl. 22:15 var vi tilbage på hotellet og gik i seng meget tætte. 



Info 
31 elefanter  - 4 er født her på stedet, de spiser 250 kg hverdag Banan er deres ynglingsmad. Elefanten vi red på og hende der sad på den har været sammen i 10 år det er kun hende der rider på den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar