By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

søndag den 24. maj 2015

Kuta

24/5  Vi stod op kl. 9 og satte os ned for at spise morgenmad kl. 9:25. Vi tjekkede billetterne og kunne se vi skulle sejle kl. 10 og at vi skulle være ved båden en halv time før, så vi fik lige pludselige travlt med at få spise morgenmad og tjekket ud. 

Vi nåede hen til stedet kl. 9:55 efter lidt besvær med at finde det og fik at vide at både først dejligt kl. 12. Så vi fik stillet vores baggage og satte os på en restaurant der hørt til stedet. 

Vi var helt rundt på gulvet da vi vågnede og fik at vide vi var i Kuta. Det have været så varmt i bilen og vi var så trætte efter sejl turen med alt det sol vi havde fået. Så vi faldt svedende i søvn. 

De tog godt i mod os på værelset, vi fik pakket to små tasker så vi er klar til at tag til Borneo i morgen. 

Derefter gik vi ud for at se byen og få noget at spise. Klaus fik købt nogen solbriller og jeg fik købt 7 film for 25 kr. Håber de virker og er gode nok selv om det er noget billigt noget. Jeg spurgte en dame på gaden hvilken vej vi skulle gå for at finde det store supermarked som Nickolaj have fortalt der var i byen. Hun viste vej og vi kom ned ad en stor flot gade med dyre dyre butikker noget helt andet ind det vi før har set og nogen helt andre priser. 

Vi gik og kikkede på butikker da en mand stoppede os ud for en restaurant og spurgte som om vi ikke ville smage hans pizza vi smagte den og hold nu op den smagte godt men også lidt dyrt. Så vi ville lige kigge rundt og sammenligne priser inden vi bestemte os. Så vi besluttede os for at kigge rundt på andre restauranter efter at have kigget rundt og ikke rigtigt fundet noget og stadig med den gode smag af pizza i munden gik vi tilbage. Vi gik op af en tappe hvor vi valgte at sidde udenfor så vi kunne sidde og kigge ned på gaden. 
Vi fik menu kortet og hold nu op vi er rigtigt kommet til stor byen hvor en lille vand koster 
18 000 i stedet for 10 000 for en stor vand.  

Efter vi havde spist gik vi ind i det store supermarked for at kigge igen inden vi gik tilbage til hotellet. Der var en lille bod ved siden af hotellet hvor jeg købte to billeder som en mand have malet af de to templer vi så. Da vi kørte fra Sanu til Lovina vildt fede flotte graveret, 50 Kr. for to store billeder. 
Tilbage på hotellet spillede et liveband som vi satte os ned for at høre, inden vi gik op i seng. Dejlig aften. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar