By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

lørdag den 23. maj 2015

Gili tvango

23/5 Vågnede kl. 8 og gik op for at få morgenmad. 
Vi fik en masse mad vi var slet ikke rigtigt sulten så kunne ikke spise det ,morgenmaden stod på æg, frugtsalat, juice, kaffe og croissant, vi fik smagt på det hele og måtte derefter ud for at finde en læge som kunne kigge på de kæmpe ringe jeg have fået på min ryg. Lægen kiggede på det og sagde at det var herpes så fik piller jeg skal tage 4 af om dagen i 3 dag fik til 5 dage fordi jeg fortalte at vi rejse fra øen i morgen. Fik også noget crem til at smører på mærkerne. 



Ingen badning i tre dage og skal passe på ikke at smitte Klaus. Vi gik tilbage for at få slappet af på stranden for første gang på denne tur vi er også begge helt smadret i hovederne efter alt det dykker teori.  

Vi brugte hele formiddagen og eftermiddagen på stranden. Jeg prøvede at indhente det forsømte på Bloggen med musik i ørene så tiden fløj af sted. Kl. 15:30 gik vi op og tog et bad og gjorde os klar. 





Derefter fandt vi et sted hvor vi kunne leje to cykle så vi kunne cykle øen rundt. Vi ville gerne nå at se solen gå ned. Vi cyklede af sted kl. 17:30 og nåde til et hyggeligt sted hvor vi kunne se solen gå ned over vandet. Kl.18 var solen væk og der var kun lysskær tilbage. Vi cyklede videre og kom tilbage til stedet hvor vi havde lejet cyklerne kl. 18:40









Det var faktisk nemt nok at cykle rundt, næsten  hele vejen rundt, dog et sted hvor vi måtte trække fordi sandet var så dybt. 

Efter at have afleveret cyklerne gik vi på jagt efter et sted at spise. Vi fandt et hyggeligt lille svensk sted hvor vi besluttet os for at sætte os. 




På vej hjem købte vi en is som vi sad og spise på stranden ved siden af en restaurant med liveband de sang virkelig godt. 




Da vi kom hjem sad vi og fik et glas vin og spillede kort. Vi kunne sidde lige udenfor vores værelse og høre livebandet fra hotellet spille. Virkelig hyggeligt og god stemning. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar