By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

søndag den 29. marts 2015

Rundvisning i Christchurch

Idag d 29 marts, tog Jess mig med ind til byen for at mødes med en af hendes veninder og få en kop kaffe. Det var rigtig hyggeligt, pigerne viste mig et sted hvor en masse container er sat sammen til butikker. Før jordskælvet var der et stort super marked, disse container er en erstatning, rigtig fed ide. Fed stemning med forskellige gøglere på gaden og forskellige mennesker der sad og spillede musik, et rigtigt dejligt sted.


Vi sagde farvel til hendes veninde og gik derefter rundt i byen. Jess viste mig et sted hvor der var en masse hvide stole. Disse stole repræsenterede de mennesker der døde under jordskælvet. Meget tankevækkende, hver stol nøje udvalgt så de repræsentere hver enkel person

Her et billed af stolen






På den anden side af vejen er der efter jordskælvet bygget en kirke. (En meget dyr kirke) som erstatning for en gammel meget populær kirke som kollapsede under jordskælvet. Den nye kirke er lavet ud af pap, rigtig flot, se billede nedenfor.   
 





Josie skulle optræde med musik på en restaurant/pop med eleverne fra hendes skole. Vi kørte forbi for at høre hende. Fed stemning og stor opbakning fra elevers forældrene. Josie's gruppe bestod af 4 elever. Eleverne vil inden for de kommende dage for en karakter for deres performens.  

Her et billede af hende fra deres optræden.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar