By Cathrine Lin Pilgaard Nielsen

lørdag den 14. marts 2015

Queenstown

Onsdag d. 11 ankom vi lidt sent til Queenstown. Vi tjekkede ind på en lidt anderledes campingplads derefter gik vi ud og fik lidt at spise og drikke. Rigtigt hyggeligt. 




Billeder af campingpladsen. En campingplads hvor mange backpacker slår sig ned og glemmer at ryde op efter sig selv så det var meget beskidt. 

Torsdag vågnede vi sent og gik ned i byen for at bestille forskellige oplevelser vi ville se. Vi fik bestilt skydive og Water rafting. Efter det var bestilt og vores pung var en del lettere tog vi en tur op på et bjerg for at køre lidt rundt. Det var rigtigt sjovt og hold nu op en fantastisk udsigt. 



Her er billeder af udsigten. 

Fredag vågnede vi tidligt fordi vi skulle skydive kl 8. Vi kom til informationscenteret og fik vist en video af skydive. 
Derefter kørt vi i bus, hen mod det sted hvor vi skulle sky dive. 
Vi nåde kun 100 m, så blev chaufføren ringet op, det blev aflyst pga. vejret, så tilbage igen , ind og bestille en ny tid øv øv 

Vi flyttede det til tidligt næste morgen. Det bliver rigtigt spændende, jeg glæder. 
Efter skydive tager drengen på vin smagning og jeg tager en gå tur på tre timer. Naturen er rigtigt flot så det skal nok blive hyggeligt. 

Kl 13 blev vi samlet op af en bus nede i byen og kørt ud for at Water rafting. Solen var nu kommet frem så det var dejligt med sol :) det var rigtigt hyggeligt og fedt at prøve.  






Her er billeder fra rafting. Ikke de bedste billeder da de er taget fra en bog man kunne købe. Det valgte vi ikke at gøre da det kostede rigtigt mange penge. Så jeg snød mig lige hurtigt til at tag nogen billeder af bogen mens ingen kigget :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar